Avantajele florilor handmade


blog Avantajele florilor handmade

De ce sa optezi pentru flori lucrate manual?

Este intrebarea cea mai pertinenta atunci cand realizezi buchete handmade, dar si cea mai importanta, pentru ca ai posibilitatea de a prezenta atat perspectiva iubitorilor de arta handmade cat si a celor ce au facut din handmade o arta.

In primul rand trebuie clarificat urmatorul aspect: florile handmade NU sunt flori artificiale! Florile artificiale au in componenta, in proportie de 70 – 80% materiale plastice care dau impresia de obiecte fade, fara viata, pe langa faptul ca in timp intensitatea culorilor scade vizibil, din cauza colorantilor chimici utilizati in vopsirea lor si a materialelor de proasta calitate.

Atunci cand iti doresti flori handmade pentru decor sau chiar un buchet de mireasa handmade, trebuie sa verifici calitatea materiilor prime, pentru ca sub emblema de “handmade” se pot strecura si materiale care nu au nimic de-a face cu ideea de “lucrat manual”. Daca iubesti lucrurile realizate cu drag de mestesugari iscusiti, ar fi pacat sa ai surprize neplacute la sosirea coletului. Noi te asiguram ca te vom surprinde placut de fiecare data cand vei alege sa iti coloram viata si sa iti bucuram sufletul.

Vreau sa iti prezint mai jos cateva din avantajele buchetului de mireasa handmade pentru a te ajuta in luarea unei decizii corecte in cea mai importanta zi din viata ta, cand nu este loc de compromisuri sau de jumatati de masura:

  • Indiferent de anotimpul in care te afli, nu vor exista probleme cu gasirea tipului de floare dorit pe motiv ca nu sunt de sezon;
  • Optiunile cromatice sunt nelimitate. Poti opta pentru cele mai indraznete combinatii, avand siguranta ca vor fi chiar cele dorite de tine.
  • Accesorizarea buchetului visat se realizeaza fara a-ti pune problema sustinerii greutatii accesoriilor de catre florile handmade sau posibilitatea ca pe parcursul evenimentului petalele sa cada.
  • Efemeritatea florilor naturale duc la admirarea buchetului tau de mireasa numai in fotografii la doar o saptamana dupa eveniment. Insa daca optezi pentru un buchet de mireasa handmade il poti admira in toata splendoarea lui, pentru ca va rezista ani de-a randul fara sa se deterioreze, sa se decoloreze sau sa isi piarda din stralucire.
  • Te asiguri ca vei fi o mireasa care va atrage toate privirile asupra sa si care va starni admiratia tuturor.

Miresele care opteaza pentru elemente handmade in cadrul nuntii lor sunt femeile independente, curajoase si stapane pe sine, care nu se tem de neconventional, ci din contra, au facut din el un stil de viata.

Articolul nu reprezinta o incercare de a minimaliza frumusetea si prospetimea florilor naturale, toata echipa Dreams Boutique fiind mare iubitoare a naturii, ci prezinta avantajele buchetelor de mireasa handmade pentru cele ce isi doresc sa epateze in ziua nuntii.

Stop Dreaming! Live your dreams!