De Ziua Indragostitilor, iubeste original!


img blog v1

Sentimentul care defineste orice om din aceasta lume este IUBIREA, pe care o cunoastem de-a lungul vietii sub diverse forme: iubirea fata de parinti, iubirea fata de frati/surori, iubirea fata de un animal de companie, iubirea fata de un loc vizitat, iubirea fata de arta, iubirea fata de orice ne trezeste amintiri pline de incarcare emotionala sau ne starneste euforie si entuziasm.

Insa IUBIREA, in sensul de sentiment absolut si trait la intensitate maxima, este atunci cand privesti un om si simti ca toata lumea este a ta, cand seara adormi cu zambetul pe buze pentru ca stii ca dimineata va incepe alaturi de EL – omul pe care il adori, cand stii ca orice ti s-ar intampla va fi langa tine negresit si neconditionat. Aceasta este IUBIREA absoluta, cea care da puteri nemarginite si care muta muntii din loc, sentimentul care da sens vietii noastre.

Ziua de 14 februarie a fost preluata din cultura americana, fiind asimilata si de Romania ca ziua internationala a iubirii, a indragostitilor. Cu totii suntem de acord ca pentru iubire nu trebuie sa existe o zi anume in care sa o sarbatorim, ea trebuie traita si celebrata in fiecare zi. Insa, intr-un mod simbolic, cu totii ne aratam dragostea fata de persoana iubita in aceasta zi de 14 februarie – Ziua Indragostitilor, prin daruri mai mici sau mai mari, haioase sau clasice.

Dreams Boutique vine in ajutorul celor ce vor sa fie originali, celor ce vor sa surprinda, celor ce vor cadouri personalizate, celor care doresc sa contribuie la realizarea cadoului prin idei si sugestii, sau chiar celor care simt ca sunt in pana de idei, satui fiind de clasicele cadouri chinezesti care se gasesc la orice colt de strada.

  • Ce iti propunem?

Cadouri handmade originale pentru Ziua Indragoastitilor, haioase, pline de incarcatura emotionala si de culoare, realizate cu iscusinta de maini dibace. Iti propunem cadouri din suflet pentru suflet, pentru ca apreciem gesturile facute din inima, pentru ca nu conteaza valoarea cadoului, ci semnificatia acestuia atat pentru cel ce ofera cat si pentru cel ce primeste.

  • Ai o idee pentru un cadou inedit?

Nu ezita. Contacteaza-ne pe adresa de e-mail office@dreamsboutique.ro, trimite-ne o poza si cateva randuri despre ce iti doresti sa oferi. Lasa-ti imaginatia sa zburde, sa gaseasca cele mai nastrusnice idei de cadouri. Noi te asiguram ca vei surprinde cu un cadou original, cu semnificatii doar pentru voi doi, si care va fi apreciat de persoana careia i-l vei oferi.

  • Nu ai idei?

Nu intra in panica. Pe pagina dedicata Zilei Indragostitilor vei gasi ideile noastre, transpuse in cadouri inedite, lucrate manual din materiale de cea mai buna calitate. Poti alege unul dintre ele, avand siguranta ca va fi unul original, care va starni zambete si buna dispozitie, pe langa faptul ca tu vei fi apreciat/a pentru alegerea facuta.

Nu iubi cu mintea, iubeste cu sufletul! Pentru ca sufletul este un izvor nesecat de mistere care pot schimba oameni, vieti, destine. Iubeste frumos si curat! Iubeste din suflet!

Stop Dreaming! Live your dreams!