Despre noi


despre noi

Dreams Boutique este, pe langa visul nostru, al celor din spatele conceputului, si cel care te va ajuta pe tine sa iti indeplinesti visul: Un buchet de mireasa inedit? O pernita de verighete personalizata? Un brad impodobit asa cum nu mai este altul, cu decoratiuni lucrate in totalitate manual? Un martisor? Un cadou inedit de Ziua Indragostitilor? Vrei o decoratiune unica pentru tine sau pentru a o oferi cadou?

Asta si-a dorit Dreams Boutique sa faca: sa te lase sa visezi, sa iti imaginezi orice lucrusor in cel mai mic detaliu si sa iti scrii ideile intr-un mesaj catre noi. Iar noi vom da viata visului tau, si nu doar ca “iti vei vedea visul cu ochii”, ci va reflecta personalitatea si viziunea ta in totalitate. Lasa-ne sa fim artistii care dau viata lucrurilor imaginate de tine. 🙂

Te preseaza timpul? Nu ai cand sa gasesti ideile potrivite? Ai de facut un cadou unei peroane dragi si nu ai vrea sa ii oferi un lucru banal? Esti mireasa si vrei o alternativa pentru clasicul buchet din flori naturale, care intr-o saptamana este uscat si scuturat?

Sunem aici, mereu la dispozitia ta pentru orice gand ai avea. Special pentru tine, Dreams Boutique iti ofera consultanta GRATUITA indiferent ca este vorba de un cadou, de o decoratiune specifica de sezon sau de mult prea importantul buchet de mireasa!

Desi nou pe piata din Romania, Dreams Boutique are in spate o echipa cu vasta experienta in domeniul handmade, tanara si entuziasta, care vrea sa duca originalul, personalizarea si ideile inovatoare dincolo de perceptia de “activitati de timp liber”.

Toate materialele folosite in realizarea obiectelor noastre handmade sunt de cea mai buna calitate, procurate de la furnizori specializati si cu ani de experienta in domeniul craft-ului, atat din tara cat si din strainatate. Tehnicile folosite in prelucrarea materialelor sunt atat clasice cat si moderne, avand ca scop final nu reducerea timpului de lucru, ci obtinerea unui produs care sa iti incante privirea si sa iti bucure sufletul.

Mentionam faptul ca produsele pleaca de la noi la in termen de 1-5 zile de la confirmarea comenzii, in functie de complexitatea produsului comandat, intrucat prelucrarea si aranjarea materialelor intr-o forma finala a produselor necesita multa minutiozitate, atentie la detalii si timp.

La final, tinem sa iti multumim ca ai citit aceste randuri dorindu-ti sa ne cunosti mai bine, sa ne intelegi pasiunea pentru arta si simtul pentru frumos. Satisfactia ta ne-a facut sa ne dorim sa atingem perfectiunea si sa realizam lucruri mult mai complexe. Ne vom stradui sa iti depasim asteptarile cu fiecare comanda facuta de tine.